De energievergelijker voor jouw besparing

 

Het Nederlandse web kent ondertussen tientallen vergelijkingswebsites waar je gebruik van kunt maken om te besparen op je energiecontract. Binnen 5 klikken op een knop kun je vaak via een energievergelijker al overstappen naar een andere energieleverancier. Maar wat is er nou fijner dan een persoonlijke assistent die je helpt bij deze besparing en je hier direct alle informatie over kan geven? Juist, heel fijn!

De energievergelijker van Consumind, jouw persoonlijke assistent

Consumind is met hun ernergievergelijker al voor meer dan 750.000 huishoudens in Nederland de persoonlijke assistent. Wanneer je je gegevens en een recentelijk jaarverbruik invult op hun website, krijg je direct binnen 2 minuten een onafhankelijke energievergelijker in je mailbox. Daarnaast hebben zij op hun website meer dan 28 energieleveranciers voor je vergeleken en krijg je de 3 beste aanbiedingen te zien. Via de website kun je gemakkelijk en snel overstappen naar een andere energieleverancier om zoveel mogelijk te besparen op je energiekosten. Deze aanbiedingen

Behoefte aan meer persoonlijk advies?

Wanneer je liever met iemand aan de telefoon de mogelijkheden bespreekt voor een besparing op je energiekosten, dan is dat ook mogelijk. Wanneer je je gegevens achterlaat bij de energievergelijker van Consumind, zal één van de persoonlijke assistenten contact met telefonisch contact met je opnemen. Aan de hand van de ingevulde gegevens bekijk de persoonlijke assistent wat de mogelijkheden zijn voor een besparing op jouw energiecontact. Mocht je kunnen besparen en wil je overstappen? Dan regelt jouw persoonlijke assistent dit voor je, gratis en voor niets.

Het enige wat jij hoeft te doen is het toegestuurde contract door te lezen, akkoord te geven en de rest wordt voor je geregeld door Consumind. Mocht de besparing zo laag zijn of is een overstap juist nadelig voor jouw energiekosten? Dan zal de persoonlijke assistent je ook adviseren om bij je huidige energieleverancier te blijven. Na een paar maanden zal er weer contact met je opgenomen worden wanneer Consumind ziet dat je de energiekosten kan verlagen. Zo betaal je nooit te veel voor gas en stroom en wordt alles voor je in de gaten gehouden. Prettig geregeld zo’n persoonlijke energievergelijker!