Gezond leven met Garcinia Cambogia

Wat is Pure Garcinia Cambogia?

 

Dag lieve wijnliefhebbers, daar ben ik weer met een nieuwe blogpost. Als je de titel leest, dan denk je waarschijnlijk bij jezelf Garcinia Cambogia, wat is dat precies? Op zich best een rare naam. Je kunt op de link klikken en op die pagina wordt het een en ander over de vrucht uitgelegd. Want dat is het namelijk: een vrucht! Een vrucht die er voor zorgt dat je honger gevoel volop afneemt en dat je wanneer je eet veel en veel sneller vol zit. Niet slecht dacht ik bij mezelf! Afgelopen donderdag was het weer zo ver. Ik trok een flesje Merlot open en was weer eens aan het surfen op ‘t internet. Snel afvallen tikte ik in.

 

Snel afvallen

Jeetje! wat een resultaten kwamen er bovendrijven!! ongelooflijk. De ene onzin, na de andere onzin. En op een gegeven moment stuitte ik op de pagina Stayhealthy.nl, waar ze een leuk en vooral interessant stuk hadden geschreven over een of ander zogenaamd (dacht ik toen nog) wondermiddel, waar je indirect veel mee af kunt vallen. Nou ik dat stuk gelezen , wat vragen gesteld. Want op een gegeven moment kwam ik natuurlijk weer op een website uit, waar ik Garcinia Cambogia kon uitproberen. Nou dan weet je het wel! Ik kon achteraf betalen en je krijg het 2e potje gratis. Nou, dan ben ik al over! Vooral wanneer ik de fles Merlot al half in de maag heb en de alcohol heerlij door mijn bloed stroomt.

De bestelling was een feit. Ik kreeg het de volgende dag al thuis gestuurd. Nou, ik kan een heel lang verhaal kort samenvatten. Ik was super sceptisch, maar ik ben nu twee weken verder en 6 kilo lichter. Wellicht zit het gewoon tussen mijn over (die kans is groot natuurlijk(, maar in ideer geval heeft het slikken van die Garcinia pilletjes in dit geval zijn vruchten afgeworden. heb je m! 😉