Name it Kinderkleding is fantastisch

Name it is wijnvlek vrij!

Stel je morst wat wijn over kleding heen. Het is mij onlangs gebeurd. Het verhaal is als volgt: Ik had een bekend kinderkleding merk┬ábestelt. M’n vrouw vindt die kleding voor prachtig voor onze dochter van 6 Sophie. Vraag me er niet naar wat Name it nu precies voor merk is, ik krijg gewoon eenvoudigweg opdracht om een merk te kopen. En dan ook nog eens het verzoek of het aub gekocht kan worden bij amazingkids.nl, want dan zij hebben ook winkels waar je de online bestelde kleding kunt ophalen mijn vrouw kan op die manier de kleding gelijk ophalen vanuit werk.

Terug naar het verhaal van de wijnvlek. Onze dochter draagt zo goed als alleen maar kleding van et mer Name it. We waren lekker languit op de bank een wijntje aan het drinken. Sophie kwam gezellig bij me zitten met haar mooie witte Name it Pyjama aan. Op een of andere manier tikte zij per ongeluk het glas rode wijn wat ik in mijn handen had aan en hopsaa, het vloog over de Name it Pyjama heen. Een hele grote vlek zou je verwachten. maar niets is minder waar. Tot mijn grote verbazing gleden de druppels gewoon van de pyjama af. Wat blijkt nou. name it is zo goed als vochtvrij hahahah. Dit omdat de kleding gemakt is voor koters en die doelgroep nog wel eens de neiging heeft om zichzelf volledig onder te plassen. Ik wist niet wat ik zag. Maar goed, ik had al een paar wijntjes op en kon me niet bedenken dat het alleen om vocht ging, maar ik dacht dat het puur wijnwerend was. Ik belde mijn vrouw om het grote nieuws te vertellen: Name it is wijnvlek vrij! riep ik door de telefoon. Ach waar heb je het over schat. Name it is waterproof. Dus ook wijn proof of cola proof of wat dan ook proof. hahaha Wat een verhaal!